FIND DEN BEDSTE HØJTALER TIL DIT GAMING RUM

Top 6 højtaler 2019

Er du på jagt efter en ny højtaler? Har du svært ved at finde rundt i de mange forskellige produkter?

Hvis du ønsker et bedre billede af hvordan du bruger dine penge bedst på de bedste højtalere indenfor dine kriterier.

Vi har kigget internettet igennem, for at finde den bedste højtaler til dig. Dyr eller billig? Du kan finde begge dele her på siden.

Er du på udkig efter en gave til dit barn, så kan du helt sikkert få noget ud af vores guide. Vi hjælper dig til at finde den højtaler, som dit barn vil blive allermest glad for!

God lyd er godt for sjælen, derfor handler det om at finde en god højtaler. Lad bassen pumpe imens du arbejder eller gamer. Uanset dine krav – så har vi forskellige produkter som passer til lige præcis dit behov. Held og lykke med at finde den bedste højtaler til prisen! Vi anbefaler at du bruger noget tid på at finde dit produkt, så du vælger det helt rette for dig, eller dit barn.

højtaler

Den transportable

Pris fra 999 DKK
højtalere

Gamer højtaleren

Pris fra 964 DKK
mars højtalere

God til prisen

Pris fra 449 DKK
bluetooth højttaler

Lang spilletid

Pris fra 359 DKK
mars gaming højtalere

Billig med 3D lyd

Pris fra 205 DKK
højttallere

Kvalitet til prisen

Pris fra 199 DKK

WOOFit DAB+ Bluetooth

Den transportable

Med WOOFit Dab+ Bluetooth er du sikret en suveræn lyd, med 5 timers fuld tryk på batteriet! Designet er af lækkert dansk design. Men lad dig ikke snyde af det flotte udseende, den har nemlig en dyb gas og vanvittig god lyd. Designet gør at den passer ind de fleste steder i huset. Den er også nem at have med på farten, såfremt man ønsker at have den med på stranden. Et rigtig godt køb, til rimelig priser! Læs mere ved at klikke på linket.

Prisen fra forhandler

999 DKK
højtaler
højtalere

GAMING HØJTTALERE NGS GSX-210

Gamer højtaleren

Aggressivt sort design med blåt lys, what’s not to like? Med denne højtaler kan du nyde dine spil, film eller musik i et fantastisk miljø. Den passer perfekt til gamer rummet – hvor god lyd er et must.Nogle af dens funktioner er følgende:
  • Bluetooth-teknologi
  • USB-indgang
  • SD-kortspor
  • AUX-indgang og Radio FM
 Læs mere på linket herunder

Prisen fra forhandler

964 DKK

MARS GAMING MS2

God til prisen

En lidt bedre pris, til nogle lækre hjemmehøjtalere med fantastisk lyd. Du går absolut ikke på kompromis med prisen her, tværtimod får du lyd af bedste kvalitet. Nyd dine spil med en fantastisk lyd. Den indeholder intet mindre end 5 lyddrivere, hvilket giver den bedste surround sound og dyb bas til gamer rummet.

Prisen fra forhandler

449 DKK
mars højtalere
bluetooth højttaler

HAVIT M16 BLUETOOTH

Lang spilletid

Med denne kompakte højtaler, har du spilletid nok til en hel arbejdsdag, og mere til! Den kan holde strøm intet mindre end 14 timer, med sit flotte design. En højtaler hvor du får hvad du betaler for. Den kan også afspilles med dertilhørende AUX-kabel. En anden lækker feature, gør det muligt at besvare opkald med højtaleren, der er nemlig indbygget mikrofon!

Prisen fra forhandler

359 DKK

Mars gaming MAS0

Billig med 3D lyd

Den mindre version fra Mars gaming, hvor du kan få fantastisk lyd til en pris du næppe finder andre steder! Selvom prisen er skruet i bund, har du en fantastisk 3D lyd og optimeret bas ydeevne. Gå ikke glip af spændingen i dit yndlings spil – nyd den med den bedste lyd! Meget praktiske højtalere, grundet den kompakte størrelse.

Prisen fra forhandler

205 DKK
mars gaming højtalere
højttallere

CREATIVE A60

Kvalitet til prisen

Prisen helt i bund – kvaliteten i top. Et sæt billige højtalere, som har en fantastisk lyd. Udover dette har den indbygget magnetisk afskærmning, som sikre at dit skærmudstyr ikke bliver påvirket. Rettere sagt – den perfekte højtaler til gameren!

Prisen fra forhandler

199 DKK