FIND DET BEDSTE GAMER TASTATUR TIL DIT GAMING RUM

Top 6 Gaming tastaturer

Find dit gamer tastatur her! Har du lige været ude og bruge alt for mange penge på en gaming PC, og er tilbøjelig til at købe et billigt tastatur? Vi mener at man skal gøre det modsatte, især hvis du allerede har brugt mange penge på din computer. Du gør dig selv og din computer en stor tjeneste! I denne guide vil vi komme med et kvalificeret bud på hvilke tastaturer, der er de bedste i 2019 på det danske marked.  Tastaturerne bliver bedømt på forskellige parametre, hvor heriblandt vil være fokus på kvaliteten.

gamer tastatur

Til den bedste gamer

Pris fra 1.649 DKK
gamer tastatur

Den design-orienteret gamer

Pris fra 1.199 DKK
corsair tastatur

Den lydløse gamer

Pris fra 1.399 DKK
tastatur havit

Til den gode gamer

Pris fra NU 399 DKK
roccat tastatur

Den opdaterede gamer

Pris fra 1.399 DKK
tastatur razer

Den kvalitets-orienterede gamer

Pris fra 649 DKK

Razer Huntsman Elite

Til den bedste gamer

Razer har skabt et bemærkelsesværdigt bæst med dette gamer tastatur! Grundet Opto-Mekaniske kontakter. Razer har gjort det – de har kombineret mekaniske kontakter med optiske sensorer. Kort sagt – du finder ikke et hurtigere tastatur på markedet lige nu! Ikke nok med det er det også yderst behageligt at skrive på, og du har RGB nok til at lyse dit gamer rum op. Med god kvalitet kommer oftest også en dyr pris. Det er også tilfældet her, og hvis du vil op og have dette gamer tastatur, skal du af med 1.649,00 DKK. Du skal bruge to USB-kabler for at give det strøm, men god teknologi er altid pengene værd, am i right?

Prisen fra forhandler

1.649 DKK
gamer tastatur
gamer tastatur

Roccat Vulcan 120 Aimo

Den design-orienteret gamer

Man bliver nødtil at tænke på design nogen gange – hvis der bliver lagt mest vægt på det, så er det mekaniske Roccat Vulcan 120 Aimo  tastaturet for dig! Roccat er specielt, da de bruger deres egen Titan Keys. Der er lagt fuld tryk på design og testet igennem af gamers! Med sin robusthed og metalplade sikrer den mod slag og tab. Derudover har den støvafvisende knapper, så der altid ser pænt ud når man får uventet gæster i en hed game session! Kort sagt – Roccat Vulcan 120 Aimo er et gennemarbejdet vidunder af et tastatur. Et fantastisk valg, hvis man vil have noget af det bedste udstyr.

Prisen fra forhandler

1.199 DKK

Corsair K70 RGB

Den lydløse gamer

Corsair er en stærk leverandør af diverse gaming ting – iblandt disse er naturligvis tastaturer! De har skabt et lydløst vidunder. Et tastatur næsten uden fejl – hvis jeg skal nævne én skulle det være den høje pris. Men man betaler for god kvalitet. Corsair K70 er en opdateret MK.2 version. Den kan blandt andet benytte iCUE softwaren, og den benytter sig af Cherry knapper. Med andre ord er dine penge rigtig godt brugt her, og du vil elske hastigheden på dit spritnye Corsair-tastatur!   

Prisen fra forhandler

1.399 DKK
corsair tastatur
tastatur havit

Havit KB370L RGB Mekanisk

Til den gode gamer

Er du ude efter at spare penge, men ikke gå ned på kvalitet? Så er her det bedste bud fra os! Havit har formået at lave et mekanisk tastatur med masser af fede features, som aldrig før er set i denne prisklasse! Det sikre valg hvis budgettet er stramt, men du stadig elsker følelsen af lynhurtige knapper! Derudover kan du give den dit eget unikke præg med RGB belysningen.

Prisen fra forhandler

NU 399 DKK

ROCCAT Skeltr RGB

Den opdaterede gamer

Er du typen, der kigger på din telefon det meste af døgnet? Så tror jeg vi har et tastatur til dig. Roccat har lavet plads til diverse smart devices, så du aldrig går glip af noget. Prisen er høj, men du bliver ikke skuffet! Tastaturet har programmerbare taster og en vægt på kun 2060 gram. Det ser ikke ud af meget, men den er fyldt op med fede funktioner og lynhurtige membrantaster.

Prisen fra forhandler

1.399 DKK
roccat tastatur
tastatur razer

Razer Cynosa Chroma

Den kvalitets-orienterede gamer

I 2019 blev Razer Cynosa kåret som det bedste gamer tastatur i 2019, af TechRadar. Den er udstyret med lynhurtige membran taster, som er udviklet specielt til gameren. Med dens unikke stilrene design, og det vildeste RGB lys som du selv kan indstille, synes jeg prisen er fuldt overkommelig. Tastaturet er det rigtige valg til den seriøse gamer, som går op i at vinde og ønsker den bedste performance.

Prisen fra forhandler

649 DKK