Find den bedste gamer stol til dit gaming rum

Top 6 gamer stole 2019

Gamer stol guiden. I denne guide vil vi komme med et kvalificeret bud på hvilke gamer stole der er de bedste i 2019 på det danske marked. Stolene bliver bedømt på forskellige parametre, hvor heriblandt vil være fokus på prisen i forhold til kvaliteten.

nordic gamer stol

Gamer Chefen

Pris fra 1.449 DKK
gamer stol dxracer

High end

Pris fra 4.399 DKK
dxracer gamer stol

Til CS:GO fanen

Pris fra 2.789 DKK
gamer stol paracon

Billig men god

Pris fra 999 DKK
gamer stol pige

Til Gamer tøsen

Pris fra 1.517 DKK
gamer stol stuen

PS4 gamer stolen

Pris fra 1.499 DKK

Nordic Executive Cognac

Gamer Chefen

Er du på udkig efter chefstolen der kan sættes i gamer mode så har er denne stol det bedste bud. Stolen er lækker stilren samtidig med at den passer perfekt til det gennemførte gamer rum.Nordic Executive brillere ikke kun på dens flotte design, for når man sætte fokus på komforten og ergonomien så trækker denne gamer stol høje karaktere. Med de mange forskellige justeringsmuligheder på stolen så kan du uden tvivl finde den helt rette position til at sidde de mange timer foran computeren.

Prisen fra forhandler

1.449 DKK
nordic gamer stol
gamer stol dxracer

DXRacer BOSS Gaming Chair

High end

Er du typen der ikke går ned på udstyr, så er dette bæst lige noget for dig. Du betaler en høj pris for overdrevet høj kvalitet, DXRacer er  markedets førende producent af gaming stole, og det er de fordi de ved hvad gamere sætter pris på, nemlig kvalitet!Stolen har alt hvad vores tids teknologi har gjort muligt. Der findes nemlig alle slags justeringer på stolen samtidigt med at stolen er designet fra top til tå med top kvalitets dele der får et hvert gaming rum til at stå ufejlbart.Stolens kvalitet sikre også en lang holdbarhed, da stolen sagtens kan bære den tunge gamer der ønsker sidde helt perfekt.

Prisen fra forhandler

4.399 DKK

DXRacer RACING Gaming Chair - Fnatic Edition

Til CS:GO fanen

Denne gaming stol er en specialudgave af DXRacer R-series der er designet efter et CS:GO team Fnatic. Så denne stol er et must have hvis du er fordybet i CS:GO esport, og samtidig er en stor fan er Fnatic holdet.Stolen i sig selv er designet til at bruge mange timer foran din gaming station eller dit kontor. Gaming stolens materialer er blandt andet af PU læder som gør at stolen ikke krakelere og gør at stolen er meget nem at holde ren.Der findes selvfølgelig også stole med andre teams, så besøg forhandleren herunder for at se om dit favorit hold har en stol.

Prisen fra forhandler

2.789 DKK
dxracer gamer stol
gamer stol paracon

Paracon REAPER Gamer Stol

Billig men god

Leder du efter en billig gamer stol der stadig performer som en high end gamer stol, så er Reaper den helt rigtigt stol til dig.Stolen er forholdsvis ny på markedet og derfor kommer den med den nye og smarte funktion “autotilt” som tilpasser sig når du læner dig tilbage.Reaper kan købes i mange forskellige farver og designet med racerbil look så den passer perfekt til et sprød setup.

Prisen fra forhandler

999 DKK

Alpha Gamer Gamma White/Pink

Til Gamer tøsen

Er du den kvalitets bevidste gamer tøs der sætter pris på at dit gaming rum ikke skal ligne en mancave.stolen består alle teste en gamer stol bør består, og som bonus får man også en lækker pude med, som kan aftages.er du derimod en mand der bare elsker denne stol så findes den også i mindre feminine farver.

Prisen fra forhandler

1.517 DKK
gamer stol pige
gamer stol stuen

Gamer stol

PS4 gamer stolen

Er din gaming station ikke foran computeren, men foran Playstation eller en anden konsol så er denne stol den perfekte balance mellem ergonomi og stilhed. Stolen er den fødte gamer stol til de lange timer med et joystick i håndenstolen kan justeres i højde og skamlen er selvfølgelig fast inventar i prisen

Prisen fra forhandler

1.499 DKK