Mid-tier gamer setup

Gamer stationær som er til at betale! Selvom denne guide hedder “Mid-tier” så er der bestemt ikke gået ned på kvalitet på de produkter vi har udvalgt. Disse er et godt køb til denne prisklasse. Mid-tier gaming setups guiden har fokus på at finde det bedste udstyr inden for en acceptabel pris.

computer standard

Stationæren

Pris fra 11.799 DKK
billig computer

27 Skærm

Pris fra 2.195 DKK
roccat tastatur

Tastaturet

Pris fra 1.399 DKK
mus computer tilbehør

Gaming musen

Pris fra 899 DKK
logitech headset

Hybrid Headsettet

Pris fra 1.345 DKK
nordic gamer stol

Gamer stolen

Pris fra 1.449 DKK

Mainstream eSport

Stationæren

RTX 2080 8GB grafik ram fra MSIRyzen 5 2600X med hele 6 kerner og op til 4,25 GHz16GB 3000MHz ram fra CorsairMed denne stationær, er du helt sikker på at have fået en computer som sparker røv. Specifikationerne ovenfor taler for sig selv, du vil have mulighed for at spille hvilket som helst spil du kunne tænke dig. Et bæst uden lige, som kan mærkes på sin kraft og ydeevne. Perfekt computer, til den konkurrencedygtige gamer, som altid ønsker at være et skridt foran sin fjende.

Prisen fra forhandler

11.799 DKK
computer standard
billig computer

ASUS 27" VG278Q 144 Hz FreeSync Gaming PC skærm

27 Skærm

Denne 144 Hz Asus skærm, er lavet specielt til spil med højt tempo. Den har en sindssyg responstid på 1 ms, og da det er 144 hz får du en helt glat gamer oplevelse, hver gang! Med andre ord – denne skærm er lavet til dig som vil have fordel i spillene hvad end det drejer sig om bilspil eller Counter Strike. Du kan være sikker på at ramme skaller hver gang!

Prisen fra forhandler

2.195 DKK

ROCCAT Skeltr RGB Gaming Keyboard

Tastaturet

Prisen er høj, men du bliver ikke skuffet! Tastaturet har programmerbare taster og en vægt på kun 2060 gram. Det ser ikke ud af meget, men den er fyldt op med fede funktioner og lynhurtige membrantaster. Er du typen, der kigger på din telefon det meste af døgnet? Så vil du blive glad for dette tastatur, hvor du altid har dine devices lige ved din hånd. Spækket op med fede funktioner – perfekt til det ambitiøse gamer værelse.

Prisen fra forhandler

1.399 DKK
roccat tastatur
mus computer tilbehør

SteelSeries Rival 650 Trådløs

Gaming musen

Rival 650 er storebroren til Rival 600, som er en fantastisk gamer mus. Jamen hvad er forskellen så? Jo nu skal du høre – Rival 650 kommer nemlig UDEN ledning. En trådløs mus, som har ligeså vanvittig responstid som Rival 600. En ting som er værd at nævne med denne mus – er at på 15 minutters opladning har du til en intensiv gamer session på 10+ timer. TrueMove3+ optiske sensorer, er det som sikre dig en flydende gamer oplevelse, uden forsinkelser.

Prisen fra forhandler

899 DKK

Logitech G933 ARTEMIS SPECTRUM Gaming Headset

Hybrid Headsettet

Dette headset er den ultimative hybrid til dig som ønsker et gaming headset til både PS4 og PC. Headsettet er blevet testet af mange og anmeldelserne taler for sig selv. Til dig som ønsker sig den ultimative hybrid til både computer og PS4, så er denne model den rette løsning. Logitech G933 kan synkroniseres med 3 forskellige enheder ad gangen. The look and feels på denne model er i top. LED belysningen har over 16 millioner farver, der komplimentere det flotte design. Headsettet er også udstyret med polstring i både øre-puder og hoved bølgen. Headsettet her fortjener derfor sin plads i top 6 på de bedste gaming headset 2019.
  • 7.1 Surround sound
  • 12 timers batterilevetid
  • 15 meters rækkevidde
  • 16.7 millioner farver

Prisen fra forhandler

1.345 DKK
logitech headset
nordic gamer stol

Nordic Executive Stol

Gamer stolen

Hvis du sidder og kigger dette mid tier setup igennem, så er du en chef. En rigtig chef har en cognac computerstol stående i sit hjem. Denne stol har de fedeste farver, og er fyldt med fede funktioner så du er sikker på at din komfort er i top. Du har et hav af indstillingsmuligheder, og derudover har den en rigtig god komfort. Så hvis du ønsker at dine venner skal tænke “chef” når de kommer ind i din gamer hule – så er dette stolen for dig!

Prisen fra forhandler

1.449 DKK