Top 6 gaming muse 2019

Vi har her samlet de absolut bedste gamer muse til dine gaming behov i vores nedenstående top-6 liste som du har mulighed for at tilføje til dit arsenal. For selvom du allerede har den bedste PC på markedet og du har blæst det meste af dit budget på dit fancy setup, så er den billigste gamer mus du kan finde ved din lokale samler bare ikke altid det rigtige skridt. Gaming udstyr er en stor del af hvor underholdende og glat din spille oplevelse er. Hvilken gamer mus du vælger at bruge, kan have stor betydning for din spillemæssige oplevelse så det giver kun mening at sætte det samme engagement, i at vælge en gamer mus som du ville med de andre større køb. Alt, der er knyttet til dit powerhouse rig skal være af sammenlignelig kvalitet for at skabe den helt rette gamer oplevelse.

roccat leadr mus

Til den trådløse

Pris fra 1.299 DKK
gamer mus

Det sikre valg til MMO

Pris fra 799 DKK
mus benq

Den bedst sælgende

Pris fra 529 DKK
gaming mus

Det sikre valg til shooteren

Pris fra 499 DKK
mus roccat kova

Til den venstrehåndet

Pris fra 369 DKK
mus paracom

Billig men god

Pris fra 249 DKK

ROCCAT Leadr

Til den trådløse

Her er den trådløse mus, som bare virker. Den har en fantastisk trådløs ydeevne, og ikke mindre end 12.000 DPI Owl-Eye. Du har en masse knapper, som kan sættes op til hvad end du skal bruge det til. Mange er bekymret for lag og forsinkelser når de skal prøve en trådløs gamer mus, men med ROCCAT Leadr er der intet at være nervøs for. Lynhurtig og lag-fri.

Prisen fra forhandler

1.299 DKK
roccat leadr mus
gamer mus

Razer Naga Trinity

Det sikre valg til MMO

Denne yderst populære gamer mus, passer rigtig godt til MMO-spilleren. Hvis du er til spil som World of Warcraft, hvor det er en markant forbedring i dit gameplay, med mange knapper på musen, så er dette musen for dig. Siden kan skiftes ud, så du har forskellige slags knapper at anvende. Det er helt op til dig hvilken du vil have på! Med en af verdens mest avancerede 5G optiske senorer med 16000 DPI, har du en kæmpe fordel, med alle kommandoer lige ved hånden.  

Prisen fra forhandler

799 DKK

BenQ - ZOWIE EC2-A

Den bedst sælgende

I mange år har domineret den professionelle CS:GO scene, med deres fantastiske gamer mus. Fantastisk komfort og former. De har opnået en status hvor man kan sige at det er den mest anvende CS:GO mus på markedet. Hvad kan gå galt? Med en mus som er så populær blandt professionelle fagfolk, er der garanti for headshots.

Prisen fra forhandler

529 DKK
mus benq
gaming mus

Razer DeathAdder Elite

Det sikre valg til shooteren

Med denne mus får du en fantastisk mus, hvor kun det vigtige har fået en plads. Ikke for mange knapper, hvilket gør den ideel for shooteren. Den har været et sikkert valg for skydespil i lang tid, og den bliver man ikke skuffet over. 10.000 DPI sensor og 1000 HZ. En simpel mus, som bare virker!

Prisen fra forhandler

499 DKK

ROCCAT Kova

Til den venstrehåndet

Roccat har produceret denne fantastiske mus, med det unikke design. Mange har forsøgt at lave en mus som passer til alt, både den venstrehåndet og højrehåndet, skydespil og rollespil, men ingen har ramt den så godt som Kova. Hvad end du har brug for mange knapper til World of Warcraft, eller maximal ydeevne i Counter-Strike, så kan Kova præsterer.

Prisen fra forhandler

369 DKK
mus roccat kova
mus paracom

Paracon VIPER

Billig men god

Viper, udviklet af det danske firma Paracon. Med ægte dansk design, og en god pris, får du altså en dedikeret gamer mus som kan opfylde dine behov. Så er dit budget ikke tårnhøjt til at købe de dyreste og mest populære mærker, så er Paracon Viper et rigtig godt alternativ.

Prisen fra forhandler

249 DKK