Find dit første rigtige gaming setup her.

Starter Setup

En billig computer til dig som er ny i gaming verdenen? Du har måske besluttet at nu skal der et mere gennemtænkt gaming setup til. Så kan du i denne guide få et indblik i hvad vi mener er et godt starter gaming setup.

Vi vil her i guiden kvittere med et link til produkter, som passer perfekt til starter setup.

billig computer

Den bedste Starter PC

Pris fra 6.199 DKK
computer tilbehør skærm

24 skærm

Pris fra 1.548 DKK
tastatur razer

Mekanisk tastatur

Pris fra 649 DKK
mus paracom

Gaming musen

Pris fra 249 DKK
headset razer

Gaming headset

Pris fra 649 DKK
gamer stol paracon

Gamer stolen

Pris fra 999 DKK

Budget Gamer

Den bedste Starter PC

  • CS:GO – 180 FPS
  • Fortnite – 65 FPS
  • League of Legends – 190 FPS
  • Overwatch – 77 FPS
  • GTA – 73 FPS
Hvis du ønsker en en computer til en god pris, som passer perfekt til nybegynderen, som stadig gerne vil spille de mest populære spil? Så kan denne PC sagtens klare det. Som du kan læse ovenfor, kan du kører CS:GO i 180 FPS, og Fortnite i 65 FPS. Altså har du rigeligt, til at nyde dine spil totalt lag-frie. Så ønsker du en PC med god performance i forhold til FPS, og en pæn grafik, så har du din nye computer her.  

Prisen fra forhandler

6.199 DKK
billig computer
computer tilbehør skærm

Acer KG241 24" 144 Hz

24 skærm

Selvom dette er et budget setup, så må man selvfølgelig ikke gå på kompromis med skærmen. Der skal en 144 HZ skærm til, men gerne til en god pris. Denne skærm fra Acer har begge dele, top performance og en utrolig god pris. Skærmen er naturligvis fuld HD og vil gøre din gaming oplevelse meget bedre.

Prisen fra forhandler

1.548 DKK

Razer Cynosa Chroma

Mekanisk tastatur

I 2019 blev Razer Cynosa kåret som det bedste gamer tastatur i 2019, af TechRadar. Den er udstyret med lynhurtige membran taster, som er udviklet specielt til gameren. Med dens unikke stilrene design, og det vildeste RGB lys som du selv kan indstille, synes jeg prisen er fuldt overkommelig. Tastaturet er det rigtige valg til den seriøse gamer, som går op i at vinde og ønsker den bedste performance. Den passer derfor perfekt til dette setup, da prisen er til at forstå.

Prisen fra forhandler

649 DKK
tastatur razer
mus paracom

Paracon VIPER

Gaming musen

Viper, udviklet af det danske firma Paracon. Med ægte dansk design, og en god pris, får du altså en dedikeret gamer mus som kan opfylde dine behov. Så er dit budget ikke tårnhøjt til at købe de dyreste og mest populære mærker, så er Paracon Viper et rigtig godt alternativ.

Prisen fra forhandler

249 DKK

Razer Kraken Pro V2

Gaming headset

Dette er hvad man kalder et headset der har skrevet sig ind i historien. Razer Kraken Pro er klart en af de mest brugte headset til gaming, og det er den fordi det simpelthen er en af de fedeste headset der er lavet. Designet er fuldstændig tidløst og den grønne farve skriger bare af Razer som helt klar er en af de mest anerkendte gaming producenter både indenfor gaming udstyr og gaming computere.Razer Kraken Pro V2 er ikke banebrydende ny teknologi, men den klare de opgaver der bliver stillet. 7.1 surround sound der levere en gennemtrængende god lyd og en mikrofon der klare sig udmærket.Komforten er hvor headsettet accelerere, komforten er virkelig i top for et headset i denne prisklasse, og det er derfor den får sin plads på listen. 
  • 7.1 surround
  • ikke trådløs
  • fås i forskellige farver
  • lydisolerende ørepuder

Prisen fra forhandler

649 DKK
headset razer
gamer stol paracon

Paracon REAPER Gamer Stol

Gamer stolen

Leder du efter en billig gamer stol der stadig performer som en high end gamer stol, så er Reaper den helt rigtigt stol til dig.Stolen er forholdsvis ny på markedet og derfor kommer den med den nye og smarte funktion “autotilt” som tilpasser sig når du læner dig tilbage.Reaper kan købes i mange forskellige farver og designet med racerbil look så den passer perfekt til et sprød setup.

Prisen fra forhandler

999 DKK