Trådløs, billigste, surround sound eller fedeste farver. Der rigtig mange kriterier der er med til at skabe det bedste headset.

Top 6 Gaming Headsets 2019

Er du på jagt efter det bedste gaming headset til prisen? Har du svært ved at finde rundt i de mange forskellige produkter? Hvad enten du søger et trådløst headset, 7.1 eller du forventer det skal være trådløst, så kan du finde det her.

Gennem denne guide til at finde det bedste gaming headset til prisen 2019, vil du få et bedre billede af hvordan du bruger dine penge bedst på det bedste gaming headset indenfor dine kriterier.

Vi har nemlig kigget internettet igennem for dig, og fundet det bedste af det bedste. Både til gameren som skal have det absolut bedste, men bestemt også til gameren som tænker økonomisk.

Hvis du er forældre, og er på udkig efter en gave til dit barn, så kan du helt sikkert få noget ud af vores guide. Vi hjælper dig til at finde det headset, som dit barn vil blive allermest glad for!

Et godt gaming headset er utrolig vigtigt hvis man spiller konkurrencedygtige spil på computere. God lyd kan give dig en fordel, især i first person shooters, her er det vigtigt at kunne høre hvor dine fjender kommer fra. Er du typen der foretrækker trådløst headset, eller er du typen der foretrækker god lyd til musik? Uanset dine krav – så har vi forskellige produkter som passer til lige præcis dit behov. Held og lykke med at finde det bedste gaming headset til prisen! Vi anbefaler at du bruger noget tid på at finde dit produkt, så du vælger det helt rette for dig, eller dit barn.

Vi håber vores gaming ting kan inspirerer dig

Vores mission er at gøre det nemmere for dig at finde kvalitets produkter til gameren. Derfor bliver vi rigtig glade hvis du finder dine nye produkter hos Gamingting.dk. Vi ønsker dig god jagt, og god gaming!

headset steelseries

The best!

Pris fra 2.599 DKK
logitech headset

PC og PS4 hybriden

Pris fra 1.345 DKK
headset steelseries

Kvalitet til prisen

Pris fra 752 DKK
corsair headset

trådløs til 1000

Pris fra 793 DKK
headset razer

Razer klassikeren

Pris fra 649 DKK
headset razer

Alternativet

Pris fra 599 DKK

SteelSeries Arctis Pro Wireless

The best!

Den skjulte juvel. Dette headset har længe været set på som et af de bedste, eller måske det bedste gaming headset i 2019. Specifikationerne taler simpelthen for sig selv, det et headset der har 7.1 surround sound, hvilket efter gaming.dk’s bør være en standard hvis man kalder sig selv en gamer.Headsettet er udstyret med et udtageligt batteri der har en levetid på 10 timer, Og ja du tænker rigtigt, fordi der er selvfølgelig et ekstra batteri med når man køber headsettet.Headsettet er selvfølgelig trådløst, hvordan ville man ellers hente en redbull i køleskabet uden at afbryde taktik planlægning med dit hold på voice-chatten.
 • Fås også med ledning
 • 7.1 surround sound
 • 12 meter rækkevidde på
 • 20 timers batterilevetid (10 per batteri)

Prisen fra forhandler

2.599 DKK
headset steelseries
logitech headset

Logitech G933 ARTEMIS SPECTRUM Gaming Headset

PC og PS4 hybriden

Dette headset er den ultimative hybrid til dig som ønsker et gaming headset til både PS4 og PC. Headsettet er blevet testet af mange og anmeldelserne taler for sig selv.Til dig som ønsker sig den ultimative hybrid til både computer og PS4, så er denne model den rette løsning. Logitech G933 kan synkroniseres med 3 forskellige enheder ad gangen.the look and feels på denne model er i top. LED belysningen har over 16 millioner farver, der komplimentere det flotte design. Headsettet er også udstyret med polstring i både ørepuder og hoved bølgen.Headsettet her fortjener derfor sin plads i top 6 på de bedste gaming headset 2019.
 • 7.1 Surround sound
 • 12 timers batterilevetid
 • 15 meters rækkevidde
 • 16.7 millioner farver

Prisen fra forhandler

1.345 DKK

SteelSeries Arctis 3

Kvalitet til prisen

Dette er klart et headset der rammer mange gamer hjerter. Headsettet er blevet testet og score høje point på alle parametre, som er lyd, mikrofon og komfort.prisen denne model er også utrolig god, hvilket er derfor at den for sin plads på de bedste gaming headset 2019. Til et headset der prissat under 1.000 DKK der kan følge med i kvaliteten af mange af sine modstander der ligger i et højere prisleje, er hvad man kalder en god handel.stillen på headsettet minder meget om sin storebror Arctics Pro, som også er med i denne guide, dog kan man få denne model i en vild rød farver, hvilket lige sætter prikken over i’et.
 • Ikke trådløst
 • 7.1 surround sound
 • god lyd
 • god pris

Prisen fra forhandler

752 DKK
headset steelseries
corsair headset

CORSAIR Gaming HS70 Wireless Headset

trådløs til 1000

Søger du et headset til under 1000 DKK  som skal være trådløst, så er det Corsair HS70 det bedste bud. Vi anbefaler klart dette headset, da det til denne pris har så mange funktioner at byde på.F.eks. så har headsettet 7.1 surround sound, en aftagelig mic og et lækkert design. Alt dette samtidig med at headsettet er trådløst til en pris på 793 DKK.Headsettet passer både til PS4 og PC, så hvis du ønsker en hybrid til disse penge er headsettet også en sikker vinder. Benytter du headsettet til en pc, følger der en lækker og brugervenlig software iCUE, hvor du kan indstille flere profiler alt efter hvordan dit spil, film eller musik skal lyde. 
 • 7.1 surround sound
 • fås sort og hvid
 • Trådløst
 • 16 timer batterilevetid

Prisen fra forhandler

793 DKK

Razer Kraken Pro V2

Razer klassikeren

Dette er hvad man kalder et headset der har skrevet sig ind i historien. Razer Kraken Pro er klart en af de mest brugte headset til gaming, og det er den fordi det simpelthen er en af de fedeste headset der er lavet. Designet er fuldstændig tidløst og den grønne farve skriger bare af Razer som helt klar er en af de mest anerkendte gaming producenter både indenfor gaming udstyr og gaming computere.Razer Kraken Pro V2 er ikke banebrydende ny teknologi, men den klare de opgaver der bliver stillet. 7.1 surround sound der levere en gennemtrængende god lyd og en mikrofon der klare sig udmærket.Komforten er hvor headsettet accelerere, komforten er virkelig i top for et headset i denne prisklasse, og det er derfor den får sin plads på listen. 
 • 7.1 surround
 • ikke trådløs
 • fås i forskellige farver
 • lydisolerende ørepuder

Prisen fra forhandler

649 DKK
headset razer
headset razer

Razer Hammerhead Pro v2

Alternativet

Alternativet..! Det er der vist ikke tvivl om. Razer har udviklet dette vidunderlige in-ear-headset.Lad dig ikke narre af den lille størrelse, for bassen og lydkvaliteten i dette headset er slet ikke noget at gøre nar ad.Forbered dig på at smide dit Apple in-ear-headset ud og lægge dette headset ned i tasken, for dette headset er skabt til dig som gamer overalt.

Prisen fra forhandler

599 DKK